40 fantasztikus nap vár Önre!

A Laudetur Kiadó NAGYBÖJTI NAPLÓ címmel Hamvazószerdától Virágvasárnapig minden reggel küld Önnek egy naplóbejegyzést (az email címére),
ami nem vesz 5 percnél több időt igénybe, mégis nagy hatással lesz a napjára.

Mit tartalmaz az ingyenes Nagyböjti Napló?
Személyes hangvételű gondolatokat, imádságokat, rövid történeteket, jó példákat, elmélyülést segítő videót, képet, cselekvésre sarkalló szempontokat, amelyeknek a napi szentírási szakaszok adják meg az alapját.

Arra hívom meg Önt, hogy a Heti Lélekemelő több ezer olvasójával együtt, közösen éljünk minden nap Isten jelenlétében a nagyböjti időben.

Osszuk meg egymással örömeinket, próbálkozásainkat, mindazokat a lelki ajándékokat, amelyekkel a nagyböjt során Isten megajándékoz bennünket.

Ha szeretné, hogy ismerőse, szomszédja, rokona, plébánosa, plébániai közössége tagjai is részesüljenek a kegyelmi adományokból, amelyeket a Nagyböjti Napló adhat, akkor vigye a hírét!

Ha ma feliratkozik, holnap reggel 5-kor megkapja emailben a Nagyböjti Napló aznapi bejegyzésének értesítő email-jét. Onnan átkattintva érkezik el a bejegyzéshez. Az oldal bal szélén, közép tájt, szürke alapon kis nyílra kattintva megtekintheti az elmúlt napok bejegyzéseit is.