Éltető kapcsolataink összeállítás

Amit tartalmaz:

1. NYOMTATOTT KIADVÁNYT

Postai úton kapja meg! Benne: megoldások, életpéldák fiataloknak, családosoknak, időseknek

1, Szerető láncszemek: gyermek-szülő-nagyszülő
Kamasz-bajok és megoldások – A hiszti okai, kezelése – Apa szerepe a családban – Nagyszülői vallomás: a szeretetteljes kapcsolat kiépítése az unokákkal – Hogyan kerülhető el a testvérek összehasonlítgatása?

2, Így lesznek harmonikus emberi- és párkapcsolatok: Bumeráng az életünkben, avagy hogyan váltunk el és találtunk újra egymásra (tanúságtétel) – Lelkipásztorok javaslata házaspároknak, jegyeseknek a boldog, tartós kapcsolat megéléséhez – Házasságon belüli krízisek és megoldások – Ha a gyerekek kirepültek a fészekből – Hogyan erősíthetem, illetve menthetem meg a házasságomat? – Szeretem a menyemet, létezik ilyen?

3, Révbe érve – az időskor szépségei: Felkészülés a boldog idős korra – Miként lehetnek örömteliek hátra lévő évei? – Az idős kor megélése, tanúságtételek Idősektől időseknek

Imádságok gyerekeknek, családoknak, időseknek

2. ELEKTRONIKUS ANYAGOKAT: letölthető kiadványok, videók

A) Szerető láncszemek: gyermek-szülő-nagyszülő – Az elektronikus kiadvány példákat, tapasztalatokat, megoldásokat ajánl arra, hogy kiegyensúlyozott kapcsolatban legyen gyermekkel, szülővel, nagyszülővel.

Témák:

Hogyan kezelje a testvér féltékenységet? Családmodellek és buktatóik. Büntetés nélküli nevelés? Milyen jelentősége van az apának gyermekei életében? Hogyan lehet illemre nevelni kicsit, nagyot? Hogyan alakul ki az Istenkép kamaszkorban? Mit jelent az unokának a nagyszülő?

B) Így lesznek harmonikus emberi- és párkapcsolatok – elektronikus kiadvány.

Témák:
Történetek, példák. 10 tipp, hogyan lesz kiegyensúlyozott a párkapcsolata. Szakítani is tudni kell. Miért panaszkodunk és mit tegyünk ellene? Jó tanácsok nagyszülőknek a családi béke érdekében.
– Kommunikáció a családban (videó)
Hogyan gondolkodik a nő, a férfi? Hogyan tudok eredményesen kommunikálni a családtagokkal?

C) Révbe érve – az időskor szépségei – elektronikus kiadvány.

Témák:
Hogyan kerülhet ki a magány csapdájából. 25 jó tanács a mindennapokhoz. Miként tudja a betegséget, a szenvedést elfogadni, feldolgozni. Tanúságtételek idősektől időseknek.

Ára 2.990 Ft

(Az ár az Éltető kapcsolataink c. könyv postaköltségét is tartalmazza belföldre!)