Keresed az egyensúlyt az életedben?

Vágysz a lelki stabilitásra, de újra és újra

hibázol, kizökkensz és „elcsúszol” valamin?

Van 3 kritikus gondolkodási szokás, amely rendszerint megakadályozza, hogy észrevedd az életed buktatóit, ezért sok keserűséget okoz.

Fedezd fel, hol „csúszol el” leginkább! Ismerd meg azokat a kiváltó okokat, amelyek jellemzően a problémáidat okozhatják.

Segítünk, hogy megoldásokat találj! Ebben támogat a

HOL CSÚSZOL MEG?
Szemléletformáló Műhely
HOGY MEGTALÁLD AZ EGYENSÚLYT AZ ÉLETEDBEN!

A „HOL CSÚSZOL MEG?” Szemléletformáló Műhely anyagainak ára: 12900 Ft (nincs postaköltség)

Ne azt nézd, hová estél, hanem azt, hol csúsztál meg!

Ha górcső alá vesszük életünk azon pontjait, ahol legtöbbször megcsúszunk, elbotlunk, akkor felfedezhetünk olyan visszatérő hibákat, amelyeket odafigyeléssel ki tudunk javítani.

A Szemléletformáló Műhelyben az eddigi látásmódodat szeretnénk formálni, fejleszteni, hogy jobban fókuszálj azokra a tényezőkre, amelyek megoldják a problémáidat, amelyek segítenek krízis helyzetekben, hogy legközelebb már könnyen felismerd, mit kell tenned az „elesés”, a hibázás elkerülése érdekében, és mi a jó döntés, a jó hozzáállás, mi az Isten akarata.

Közösen megvizsgáljuk, hogyan kerülünk bele újra és újra nehéz helyzetekbe – akár viselkedésünk, kapcsolataink, szokásaink tekintetében -, mit nem veszünk észre, hol „csúszunk el”.

Meg fogod tudni a Szemléletformáló Műhelyben, mi okozza az „eleséseidet”, és segít majd abban, hogy tartós eredményeket érj el. Ehhez számos példát, történetet fogsz kapni, sőt nagyszerű gyakorlatokat, „házi feladatokat”, hogy jobbá tedd az életedet.

MIT KAPSZ A SZEMLÉLETFORMÁLÓ MŰHELYBEN?