VANNAK VARGABETŰID, ELAKADÁSAID AZ ÉLETBEN?

TELE VAGY MINDENFÉLE HIEDELEMMEL, SZOKÁSSAL?

FÉLSZ MEGTENNI FONTOS LÉPÉSEKET? 

BIZONYTALAN VAGY A DÖNTÉSEIDBEN?

Tisztázd le, mit jelentenek a határaid,

hogy képes legyél meghaladni a korlátaidat,

és olyan döntéseket hozz,

amelyek az Isten által megálmodott úton visznek tovább!

EBBEN SEGÍT TÉGED A LAUDETUR FITNESZ PROGRAM KÖVETKEZŐ KURZUSA: 

AZ ÚTMUTATÓ 2 RÉSZBŐL ÁLL:

1. RÉSZ TÉMÁJA: Határaink építése és korlátaink meghaladása

Mátrai Vanda – szakértő coach, önismereti tréner, zarándok – egy önismereti folyamaton vezet téged végig gondolatébresztő szempontokkal, példákkal, gyakorlatokkal, így lépésről-lépésre megérted az összefüggéseket, a miérteket a saját életedre vonatkozóan. Ez az óriási értéke.

Mátrai Vanda
szakértő coach, önismereti tréner, zarándok

A téma feldolgozásához 3 eszköz áll a rendelkezésedre:

A) Mátrai Vanda 6 epizódból álló önismereti videó-sorozatakonkrét szempontokkal, tanácsokkal, gyakorlatokkal.
(A videók nem élő videók, hanem felvételről lesznek leadva, így bármikor visszanézhetők).

Miről szól a videó-sorozat?

Hogyan tudunk a legbelsőbb énünkhöz, a bennünk lévő Istenhez kapcsolódni?
Miért fontosak a határaink? Mik lehetnek a határaink? Hogyan alakulnak ki? Milyen dolgok vannak a határainkon belül? 
Hogyan alakulnak ki a határok bennünk, a gyerekkorunkban, és hogyan tudnak sérülni ezek a határok? Visszamegyünk a gyerekkorunkba…
Milyen típusú, milyen működésű emberekké válhatunk akkor, ha a határaink sérülnek vagy nem vagyunk velük tisztában, vagy gyengék a határaink?
♦ Amire nem igazán van ráhatásunk, inkább az elfogadás a kulcsszó. Az öregedés és a betegség. 
Hogyan kapcsolódunk érzelmileg a bennünk élő gyermekhez? 

  • Milyen belső sémáink, hiedelmeink vannak? Hogyan szolgálnak minket a határaink? Hogyan tudjuk a korlátainkat meghaladni? Hogyan tudunk a legbelsőbb énünkhöz, a bennünk lévő Istenhez kapcsolódni?
  • Miért fontosak a határaink? Mik lehetnek a határaink? Hogyan alakulnak ki? Milyen dolgok vannak a határainkon belül? Lehet-e elutasítani, nemet mondani valakire vagy valamire? Mit jelent az, ha a határainkat képviseljük? Miért tartozunk felelősséggel és miért nem? Hogyan tudunk kiállni magunkért? Mi van akkor, ha nincsenek határaink
  • Hogyan alakulnak ki a határok bennünk, a gyerekkorunkban, és hogyan tudnak sérülni ezek a határok? Visszamegyünk a gyerekkorunkba, amikor ezek a határok sérülhettek. Megvizsgáljuk az egyes életkorokban a kötődéseink kialakulásának módjait.
  • Milyen típusú, milyen működésű emberekké válhatunk akkor, ha a határaink sérülnek vagy nem vagyunk velük tisztában, vagy gyengék a határaink? Hogyan kapcsolódunk ilyenkor magunkhoz és másokhoz? 4 típust vizsgálunk meg.
  • Mi van a határainkon kívül? Léteznek olyan folyamatok az életünkben, amelyre nem igazán van ráhatásunk, inkább az elfogadás a kulcsszó. Ilyen élethelyzet például az öregedés, a betegség. Mit is kezdjünk vele? Mit tehetünk mi magunk és mit nem?
  • Beszélünk arról is, hogyan kapcsolódunk érzelmileg a bennünk élő gyermekhez. Választ kapunk arra, mikor és milyen módon jönnek elő bennünk a gyermeki érzelmi reakciók és ezeket hogyan érdemes kezelni. 

B) Munkafüzet (elektronikus, letölthető) – megvalósítandó gyakorlatokkal. 

Hasznos felismerésekhez juttat ez a 6 oldalas munkafüzet, amely tele van gyakorlatokkal, amelyek érdemes megcsinálnod, amikor van egy kis szabadidőd.
Érdemes velük foglalkoznod, mert támogatnak téged a belső utadon, és olyan felismeréseid lesznek, melyeket beépíthetsz a mindennapi életedbe.

C) Meditációmeghallgatható 20 perces hanganyag zenével és tennivalókkal

Hogyan találkozhatsz a benned élő gyermekkel? Ezen visz végig Vanda egy 20 perces meditáció formájában, amely egy rendkívül különleges élményt fog jelenteni számodra. Olyan képeket és zenét használ Vanda, amely segítségével átélheted legbelül, hogy szeretve vagy. Abban is segít ez a meditáció, hogy egészen a lelked mélyéig hatolj, majd pedig elinduljon egy pozitív változás, gyógyulás az életedben.