3. Akit te Szent Szűz a világra szültél

Az ÖRVENDETES rózsafüzér harmadik titka: Akit te Szent Szűz a világra szültél

Ez a legnagyobb csoda, amibe Isten tevékenyen bekapcsolta az embert, de a teremtő és ajándékozó kizárólag az Isten. Az életnek egyedül Ő a forrása. Mi dönteni akarunk arról, hogy hányan szülessenek meg, milyen neműek legyenek, s legyen-e belőlünk még egy példány. Pedig általunk is Jézus akar a világba érkezni, egyedi személyként és megszámlálhatatlan sokaságban. (Garadnay Balázs)

Isten a világba jött Jézus által, hogy üdvözítsen minket, engem is. Fogadjunk el mindent – amit az életben kapunk – Isten ajándékaként, a gyermeket is!

IMASZÁNDÉK:

Uram, ma több száz testvéremmel együtt imádkozom a gyermekeimért (vagy a leendő gyermekemért), unokáimért (leendő unokáimért). Hálát adok értük! Hálát adok, hogy méltónak találtál és rám bíztad őket! Add, hogy most és a jövőben is szerető lélekkel, odaadással, megbocsátással gondoskodjak róluk, támogassam őket mindenben, amiben csak tudom. Igen, a Te ajándékaid ő(k)! Segíts, hogy el tudjam engedni őket és a Te szerető gondoskodásodra bízzam az életüket!

Miatyánk …

Üdvözlégy Mária … (10x)

Dicsőség az Atyának …

Ó, Jézusom, bocsásd meg bűneinket! Ments meg minket a pokol tüzétől és vidd a mennybe a lelkeket, különösen azokat, akik legjobban rászorulnak irgalmadra. Amen.

***

A lelkigyakorlat összes eddigi anyagát itt találod.

***

Nyugodtan megoszthatod gondolatodat, imaélményedet, vagy ami megérintett a többi lelkigyakorlatozóval, itt a hozzászólásnál!

6 válaszok
 1. Kisnémet Tímea
  Kisnémet Tímea says:

  Hálát adok Uram a négy gyermekemért, nagyon köszönöm hogy Édesanya lehetek, nagy Áldás, a Te gondviselő szeretetedre bízom az életüket. ❤️❤️❤️❤️

  Válasz
 2. Erzsi mama
  Erzsi mama says:

  Ma a Rózsafüzér imádság alatt a14 unkánkra 6 dédunokánkra gondoltam ,hogy maradjanak meg a Hitben és Jézus Szeretetében

  Válasz
 3. Golarits Gyöngyi
  Golarits Gyöngyi says:

  Ma fél kilenckor született kórusvezetőnknek Máriának kisfia Lázár Mátyás! Ez a harmadik titok egyik ajándéka!
  Dicsőség az Atyának!

  Válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük