Szeretettel köszöntöm, kedves Látogatónk!

Vereb István vagyok, a Laudetur Kiadó alapító tulajdonosa.

1997 óta foglalkozom egyházi jellegű kiadványok készítésével. Számos egyházmegye kalendáriumát készítettem el több éven keresztül a püspök atyák megbízásából, amelyek több tízezer családhoz jutottak el.

A Laudetur Kiadó 2004-ben jött létre a Codex Consulting Kft. fenntartásában.

Jelmondatunk: „A tartalmasabb életért!”

Felemelő, tanulságos történetekkel, lelki vigasztalást és erőt adó gondolatokkal akarjuk tartalmassá tenni fiatalok, házasok, családosok, idősek, magányosok, egyszóval, mindenki életét. Hiszem, hogy a rohanó világunkban mindenkinek szüksége van segítségre, lelki táplálékra, hogy a próbatételek, küzdelmek, nehézségek idején is Istenben és szeretetben maradhasson.

A Laudetur Kiadó igen sokszínűen, lelkipásztorok és egyéb szakemberek (pl. családterapeuták, pszichológusok, gyászszakértők, stb.) közreműködésével készít tematikus kiadványokat.

A Laudetur Kiadó nem csak kiadványokat készít, hanem közösséget is épít!

Szeretnénk bemutatni minél több egyházi közösség, megújulási mozgalom, karitatív szervezet, imacsoport, szerzetesrend, iskola, idősotthon, cserkészcsapat, stb. lelki gazdagságát, életét. Hiszem, hogy rengeteget tanulhatunk egymástól, erőt, ötleteket adhatunk egymásnak, összefoghatunk a szükséget szenvedők érdekében. A közösségépítés jellemző formája a Laudetur Klub.
Kívánom, hogy mindenki megtalálja a számára hasznos olvasnivalót, útravalót, lelki közösséget a Laudetur Kiadó tevékenysége által, és egyúttal biztatok mindenkit, éljen azokkal a lehetőségekkel, amelyeket a Kiadó próbál nyújtani.
Várom továbbá építő jellegű észrevételeiket, javaslataikat is!

Üdvözlettel:
Vereb István
kiadó, tulajdonos

Elérhetőségek, kapcsolat:

Verebné Sárközi Réka
főszerkesztő
Tel.:  70/389-2672
email: iroda@laudetur.hu