2) A félelmeink próbája

Mindenképpen szánjon egy kis időt a hallottak átgondolására! Vegye elő a Személyes fejlődési naplót és írja bele gondolatait, elhatározásait!

A következő próba videóját szeptember 10-én küldöm.


Milyen hatással volt Önre ez a videó? Milyen érzéseket váltott ki Önből?
Volt már hasonló helyzetben? Hogyan élte meg?
OSSZA MEG VELÜNK GONDOLATAIT, TAPASZTALATAIT ITT LENT A HOZZÁSZÓLÁSNÁL!
Fogalmazza meg kérdéseit! Ha tudunk, válaszolunk!

Lehet, hogy az Ön hozzászólása fog másnak segíteni, vigasztalást, erőt adni!

4 válaszok
 1. Ágnes
  Ágnes says:

  A félelem – bármitől is – visszahúzó erő. A visszahúzó erő visszahúzódást eredményez, a visszahúzódás önértékelési, önbecsülési problémákat jelent. A következő lépcsőfok: a K O! Magamról beszélek!! Ez így volt velem!
  Ebben a lelkiállapotomban a Szentlélek Úristen a dzsipieszén az újratervezés gombot megnyomta!!! Nem voltam egyedül, Ő épített újjá, és a sok keserűség márcsak rossz emlék. Rájöttem – rávezetett – hogy én vagyok ellenségem saját magamnak. Ő nem úgy lát engem, ahogy én magamat, nem a negatívumokra helyezi a hangsúlyt, hanem a talentumaimat vési belém, hogy ezeket erősítsem. Ezt kellett megtanulnom. Megérte, nagyon megérte!!!

  Válasz
  • Vereb István
   Vereb István says:

   Kedves Ágnes!
   Tetszett a humoros megfogalmazása. Ha van kedve megosztani velem, hogyan is sikerült, örömmel veszem. Ha ezen a fórumon nem akarja, leírhatja a kapcsolat@laudetur.hu email címre! Köszönöm.

   Válasz
   • Ágnes
    Ágnes says:

    Kedves István! Köszönöm a lehetőséget, bár úgy gondolom az én életem már nyitott könyv a Laudetur közösség előtt. A bennem végbemenő változásokról folyamatosan beszámoltam az elmúlt 6-7 évben. Köszönöm, hogy ebben Ön, és maga a web oldal is segítségemre volt. Az online lekigyakorlatok – persze ha az megfelelő csendben és áhítítban történik – nagy csodákat rejhet. A Szetlélek szeminárium volt az egyik legmeghatározóbb számomra.( Azóta is járok két hetente lelkivezetésre a papunkhoz.) Ha minden bántást el tudok engedni, és csatornáim (fej, szem, fül, szív) nyitottak, a Szentlélek “súg” mit kell cselekednem. Köszönöm hopgy tagja, és részese lehetek ennek a “szupercsapatnak”!!!!

    Válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük