Építész hallgatóból grafikai tervező

Építész hallgató voltam, de közben az érdeklődésem egyre inkább a rajz, a grafika, a tervezés felé irányult. Az foglalkoztatott, hogy egy üzenetet, információt miként tudok vizuálisan megjeleníteni. Elhelyezkedtem egy nyomdában, közben OKJ-s grafikus végzettséget szereztem és folyamatosan képezem magam. Az elmúlt években digitális és ofszet nyomdában, illetve marketing ügynökségnél dolgoztam és most diplomázom levelező tagozaton.

A munkahelyeimen és tanulmányaimban szerzett tapasztalataimat 2018 nyarától egyéni vállalkozóként kamatoztatom.

Szeretném megtalálni azt az ügyfélkört, akikkel kölcsönösen jó az együttműködés. Akik felismerik, hogy szükségük van a világos és igényes vizuális kommunikációra és akiknek a problémájára megoldással tudok szolgálni. Terveimmel egyúttal csökkenteni kívánom a vizuális környezetszennyezést.

Az alábbiakkal foglalkozom:

Meghívó: egyedi, személyes hangvételű tervet készítek, ami sablonokban nem megtalálható, a párra jellemző és akár esküvői arculattá is bővíthető. Természetesen egyéb jeles eseményekhez is készítek meghívót.

Plakát, szórólap: segítem felhívni a figyelmet egy rendezvényre, a legfontosabb információkat kiemelve, a szükséges stílust megragadva.

Nyomdai és online hirdetések: roll-up, banner, molinó, zászló, kirakatfólia stb. Hirdetési kampány esetében fontos, hogy egységes képet tudjon mutatni az ügyfél.

Logó, arculattervezés: egy vállalkozás számára kiemelten fontos a professzionális és koherens kép kialakítása az ügyfelekben, növelve ezzel a bizalmat és az elköteleződést.

Itt többet megtudhat a vállalkozásról »

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük