Imaszándékok a Nagyboldogasszony Kilencedre

Kedves Klubtag!

Augusztus 7-15 között kerül sor egy mini lelkigyakorlatra – a NAGYBOLDOGASSZONY KILENCEDRE – csak a Laudetur Klubtagok számára.
A kilenced címe: A boldog életért

Kilenc napon keresztül minden nap kapsz egy emailt egy rövid elmélkedéssel, amely kötődik Mária életéhez.

Ezt a kilencedet, imádságodat felajánlhatod valakiért, aki számodra fontos. Imaszándékodat írd ide a hozzászólásokba. Így kérheted a többieket is, hogy imádkozzanak a te szándékodra! A közös imádság a kegyelem forrása lehet mindannyiunknak. Élj vele!

132 válaszok
« Régebbi Kommentek
 1. Icu
  Icu says:

  A mai kilencedet felajánlom mindazokért, akik az irgalmas szeretet gyakorolják embertársaik felé.
  Kérlek Boldogságos Szűz Mária vezess oda, ahol a földi örömöket kísérő boldogság helyett az igazi boldogság állapotába kerülhetek!
  Hálával köszönöm, hogy életem útján, Égi Édesanyám oltalmában lehetek, s általa, az ő Szent fia, Jézus és a Teremtő Atya is véghetetlen szeretetével kísér mindennapjaimban!
  Ámen

  Válasz
 2. Brigitta
  Brigitta says:

  Hozzád fohászkodok, drága jó Anyám: vizsgák elött álló gyermekeimért. Erösítsd bennük a hitet.és óvd meg minden veszedelemtöl!

  Válasz
 3. Emilia-Mária.
  Emilia-Mária. says:

  A mai nap mindannyiotok és a saját szándékomra is imádkozom, és kérem a Szűz Anyát ajánlja Szent fiának szándékainkat.és kérem,hogy Szent II János Pál és Pió Atya is egítsenek A Szűz Anyának imádkozni,hogy még hatékonyabbak legyenek kéréseink ! . Isten Áldjon Mindannyiotokat. Emília-Mária.

  Válasz
 4. Tóth Mihály Zoltán
  Tóth Mihály Zoltán says:

  Tisztán látásért megértésért megtérésért azokérz akik masok iránt éreznek feleloséget a vezetokért jotevoimért a laudetur tagokért azok családjuk eggesszségukért és szereteinkért jotevoimért akik el tudnak fogadni hibáim gyarlosagaim mulasztásaim ellenére

  Válasz
 5. Ági
  Ági says:

  Drága kis unokám most lesz elsős, az Ő iskolai sikereit és lányom munkahely lehetőségét kérem nagy bizalommal és reménykedéssel a mi jóságos mennyei édesanyánktól!

  Válasz
 6. Ágota
  Ágota says:

  Édesanyámért, aki 90 éves, egész élete folyamán nagyon erős hittel élt, szavajárása szerint, mikor baj érte mindig „Mária kötényébe esett”, és Mária mindig segített. Most válságos rá fordult az állapota…segítsünk neki! Köszönöm!

  Válasz
  • Icu
   Icu says:

   Kedves Ágota!
   Veled tartok ma a szándékodban, s Édesanyádért, és Érted ajánlom fel a mai kilencedet!
   Icu

   Válasz
   • Ágota
    Ágota says:

    Kedves Icu! Köszönöm a felajánlásodat! Az imának óriási ereje van valóban. Minden nap felolvasom Édesanyámnak István írásait, és boldogan jelentem, hogy ma már együtt tudtunk imádkozni, a Te hozzászólásodat megkönnyezte és köszöni!

    Válasz
 7. Ildikó
  Ildikó says:

  A mai napi kilencedet felajánlom keresztfiamért, hogy Isten vezesse az Ő útjára, találja meg a párját és azt a munkát és közösséget ahol emberhez méltóan dolgozhat. Úgy értem, hogy ne használják ki, ne dolgoztassák napi 12-14 órát, sokszor még hét végeken is. Jusson ideje „élni” is. Ezt kérem még sok-sok fiatal számára az Istentől, a Szűzanya járjon közbe a fiatalokért, hogy jusson idejük ismerkedni, társaságba járni, színházba, koncertekre, kirándulni, legyen idejük társas életet élni.

  Válasz
 8. Icu
  Icu says:

  Igen Uram, ezerszer igen…,legyen meg a Te akaratod!
  Ma utolért a megalázottság érzése, mulasztottak felém, szóval, cselekedettel, és a szeretet, megbecsülés kifejezésével. A hiány, ami szenvedésként borított el, sebezhetőségemre ébresztett…
  Magamnak is vigasztalódásra van most szükségem, hát kérem Szűz anyám, hogy küldj hozzám valakit vigasztaló segítségért, hogy a jót cselekedve el tudjam engedni a bánatom, s meg tudjak bocsájtani a fentiekért!
  Ámen!

  Válasz
 9. Kürti Istvánné
  Kürti Istvánné says:

  Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget az együtt imádkozásra, a csoportért, a hozzátartozókért és idős édesanyámért,férjem szüleiért,gyermekeimért és családjukért.

  Válasz
 10. dr. Fülöp Krisztina
  dr. Fülöp Krisztina says:

  Ma halt meg édesanyám…..Mária lelkületű, mindenkit elfogadó, mindig mosolygó volt. Öleld át Őt Mária! Vigyázz rá, s add, hogy édesapámmal együtt imádkozzanak értünk, most már együtt, ahogy itt a földön is egykor tették, együtt imádkoztak minden nap.

  Válasz
  • Icu
   Icu says:

   Kedves Krisztina!
   Őszinte részvétem a pótolhatatlan veszteség felett!
   Vigasztaljon, őrizzen és Boldogságos Szűz Mária gyászodban!
   Szeretettel, tisztelettel: Icu

   Válasz
 11. Kati
  Kati says:

  Lányom születésnapján kérem imáitokat érte és leendő férjéért. Közös életükben segítse őket az Úr! Találjon a lányom képzettségének megfelelő munkát.

  Válasz
 12. Tóth Mihály Zoltán
  Tóth Mihály Zoltán says:

  Laudetu klub tagjaiért és azok hozzátartozoikértkulonosen kérem jotevomért és családjáért akik kiállnak melletem jobban rosszban el tudnak fogadni az ó egeségukert és hogy nem utolso sorban onmagam tisztán látásáért felelóség teljes dontésemért hogy észrevegyem gondokkal kuzdo embertársaim problémáikat. Onmagam tisztán látásáert betegekért hogy mihamarabb felépuljenek hívatásert itt nem csak a papi szerzetesi életre gondolok csak hanem akik elkotelezik magukat mások segitségérre bátorságért

  Válasz
 13. Edit
  Edit says:

  A mai kilencedet lányom szeretetteljes gondolkodása, lelki életének jobbulásáért, hitbeli fejlődéséért ajánlom.

  Válasz
 14. Tulipán
  Tulipán says:

  Szeretnék imádkozni a mai 9-edben azért, hogy teljesen rá tudjam magamat bízni Jézusra, aki megtanított munka közben imádkozni a rózsafüzért (és hogy a titkot csak az elején mondjam és így – bár van aki máshogy imádkozza – nekem könnyebb elmondani) és aki adta ajándékba a hangomat és megtanít azt a szentmisén a szolgálatra használni, mert van valami abban is, hogy a zene gyógyít, ugyanúgy (ezt egy tanárom mondta) a vallásos versek is, de amit ma reggel érzek azt szavakkal nehéz kifejezni. Végre én is érzem, hogy mennyire törékenyek vagyunk. Én is imádkozom szándékaitokra és amikor kérek ma az Úrtól, kérem hogy Zolikát adja vissza a családnak és a hivatásban erősítse meg imádkozó nagyszüleit, és a rokonokat és a kórházi dolgozókat is és kaphassa meg gyónás nélkül is Jézus testét, volt (olvastam ilyet) akit a betegségből való gyógyításban átölelve hívta meg az Úr a papi hivatás felé, mert ezt nem lehet teljesítmény-függésből, valamiért (pénzért, munkáért stb.) kapni, hanem az emberek szívéből megszólaló halk hangra lehet csak igent vagy nemet (amit ne mondjunk inkább) mondani. Vereb István úr volt olyan kedves és email levélben – 1-2 héttel ezelőtt felhívta a figyelmet erre a filmre, amiben elárulom, hogy én megnézve feljebb tudok azóta nézni és talán jobban elhiszem, hogy még nálam is vannak aprólékosan dolgozó és imádkozó emberek, mert vannak talán betegségek amikkel megküzdenek napról napra. Isten adjon erőt, imádkozni és megvárni gyermekeink, rokonaink gyógyulásához és az üdvösségünkben való reményhez a segítségét, a halk hangra hallgatva mindig, könnyes szemekkel is, bizakodjunk az Úrban. A film címe: Áttörés és Kányádi Sándor versei is gyógyítók, szépek. A tegnapi 9-edet felajánlom betegséget hordozó családtagokért.

  Válasz
 15. Ági
  Ági says:

  Szeretteim hitéért, szeretett férjem egészségi állapotának javulásáért, lányom viselkedésének, életfelfogásának megváltozásáért ajánlom fel ezt a kilencedet a meghallgatás teményében.

  Válasz
 16. Brigitta
  Brigitta says:

  A „Glória cantus“ kórus csapat szeretö összezartásért, fejlesztéséért, hogy minden eröt Isten dícsöségére térítsük tartalmas énekben, jó hangulatban. Minden egyes tagja egészségéért kérem Szüzanyánk meghallgatásért.

  Válasz
 17. Icu
  Icu says:

  A mai kilencedet felajánlom minden súlyos betegségben szenvedőért, különösen támogatásul a klubtagok előbbiekben említett, felsorolt hozzátartózóinak, s az általam hordozott 2 daganatos beteg gyógyulásáért, küzdelmükben is kérem Isten segítségét számukra .

  Válasz
 18. Ilona
  Ilona says:

  Nagyon köszönjük a lehetőséget.
  A családomért, szeretteimért, a szenvedőkért,
  egészségért, szeretetért.

  Válasz
 19. Hetényi Károlyné
  Hetényi Károlyné says:

  Anyósomért ajánlom fel a kilencedet .89 éves .Eddig elfogadható volt az állapota ,de a múlt vasárnap azt gondoltuk ,hogy az Úr magához szólítja .Hála Istennek a demencia még érezhető .de jobban van .Sógorom megkért ,hogy vigyázzak rá .Nagyon fáradt szeretne egy kicsit pihenni .Segítek Neki +a felajánlás meghozza gyümölcsét .Egy imát szeretnék kérni érte . Köszönettel : Éva

  Válasz
 20. Eckert Gabriella
  Eckert Gabriella says:

  Szeretteimért, családomért, barátaimért, hogy megkapják azokat a kegyelmeket, amelyekre szükségük van.

  Válasz
« Régebbi Kommentek

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük