Vigasztalás 14 napja – 1. nap

A vigasztalás 1. napja:

5 válaszok
 1. Bea
  Bea says:

  Hálás szívvel köszönöm a csodálatos képpel átadott Mennyei üzenetet, ami Isten vigasztaló kegyelmével tölti meg lelkemet és megerősít abban hogy értékesek vagyunk a mi Atyánk szemében.
  Isten áldása legyen velünk. Ámen

  Válasz
 2. Ágnes
  Ágnes says:

  …Halandó testeteket is életre kelti Bennetek lakó Lelke által…” ;”.. Mert nem a félelemnek lelkét adta nekünk az Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét..” A másodok mondattal kiegészítve a gondolatot, egy olyan Jóságos Atyánk van, akitől a Szentlélek által csak jó, nemes és pótolhatatlan “ajándékokat” kaptunk. Újra és újra tudatosítanom kell magamban milyen kincsekkel vagyok ellátva, megáldva!

  Válasz
 3. Muhi Lajosné
  Muhi Lajosné says:

  Kedves István!
  Többször végignéztem, meghallgattam az üzenetet. A legjobban ezek az igék érintettek meg:”Mert akiket Isten Lelke vezérel, azok Isten fiai. Nem a szolgaság lelkét kaptátok ugyanis, hogy ismét féljetek, hanem a gyeremekké fogadás Lelkét, amelyben azt kiáltjuk:” Abba, Atyánk! ” Mit jelent ez számomra? Bízzam magam a Szentlélek vezetésére teljesen, olyan gyermeki hittel, amellyel a gyermekek bíznak szüleikben. Megszűnnek a félelmeim, bátran teszek tanúságot arról, hogy az Abba gyermeke vagyok. Ez egy mindennapos küzdelem jelenleg az életemben,hogy a hitem ne törjön meg, ne az én akaratom teljesüljön, hanem az Övé.

  Válasz
  • R.Zsuzsa
   R.Zsuzsa says:

   Kedves István! Köszönöm a videót. Csodálatos isten teremtett világa. Örömmel sétáltam a tenger felett. Köszönöm az örömhírt, Abba gyermeke vagyok, ezt jó tudni és Rá figyelni.

   Válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük