Vigasztalás 14 napja – 1. nap

A vigasztalás 1. napja:

5 válaszok
 1. Bea
  Bea says:

  Hálás szívvel köszönöm a csodálatos képpel átadott Mennyei üzenetet, ami Isten vigasztaló kegyelmével tölti meg lelkemet és megerősít abban hogy értékesek vagyunk a mi Atyánk szemében.
  Isten áldása legyen velünk. Ámen

  Válasz
 2. Ágnes
  Ágnes says:

  …Halandó testeteket is életre kelti Bennetek lakó Lelke által…” ;”.. Mert nem a félelemnek lelkét adta nekünk az Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét..” A másodok mondattal kiegészítve a gondolatot, egy olyan Jóságos Atyánk van, akitől a Szentlélek által csak jó, nemes és pótolhatatlan „ajándékokat” kaptunk. Újra és újra tudatosítanom kell magamban milyen kincsekkel vagyok ellátva, megáldva!

  Válasz
 3. Muhi Lajosné
  Muhi Lajosné says:

  Kedves István!
  Többször végignéztem, meghallgattam az üzenetet. A legjobban ezek az igék érintettek meg:”Mert akiket Isten Lelke vezérel, azok Isten fiai. Nem a szolgaság lelkét kaptátok ugyanis, hogy ismét féljetek, hanem a gyeremekké fogadás Lelkét, amelyben azt kiáltjuk:” Abba, Atyánk! ” Mit jelent ez számomra? Bízzam magam a Szentlélek vezetésére teljesen, olyan gyermeki hittel, amellyel a gyermekek bíznak szüleikben. Megszűnnek a félelmeim, bátran teszek tanúságot arról, hogy az Abba gyermeke vagyok. Ez egy mindennapos küzdelem jelenleg az életemben,hogy a hitem ne törjön meg, ne az én akaratom teljesüljön, hanem az Övé.

  Válasz
  • R.Zsuzsa
   R.Zsuzsa says:

   Kedves István! Köszönöm a videót. Csodálatos isten teremtett világa. Örömmel sétáltam a tenger felett. Köszönöm az örömhírt, Abba gyermeke vagyok, ezt jó tudni és Rá figyelni.

   Válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük