Lk 4,24
Majd így folytatta Jézus: „Bizony mondom nektek, hogy egy prófétát sem látnak szívesen a saját hazájában.

Az elutasítás hozzátartozott Jézus életéhez is. Sokan követték és hittek benne. De kezdettől fogva szembesült azzal, hogy sokan nem fogadják el, nem hisznek szavainak.

Vajon én hiszek a szeretet Istenében? Ez azt jelenti, hogy elfogadom mindazt, amit Isten ad a mindennapjaimban? Az örömet, a szenvedést is?

Lukoviczki Réka története arról szól, hogyan lehet ajándékként tekinteni a bajainkra, kudarcainkra. Hogyan lehet elfogadni mindazt, ami van? Hogyan lehet elfogadni Isten akaratát?
Érdemes megnézni a 16 perces videót (feliratos):


TIPP:

Semmi nem történik véletlenül! Minden okkal történik. Ami ma történik velem, abban fedezzem fel Isten ajándékozó szeretetét!

4 válaszok
 1. Kis Ilona
  Kis Ilona says:

  Uram, köszönöm. ” harcaimat ”
  Köszönöm , hogy tanítassz….. , hogy letudjak mondani önös érdekeimről, hogy elfogadobb legyek önmagammal,és másokkal szemben is !

  Válasz
 2. Józsefné Grüll
  Józsefné Grüll says:

  Réka, valóban csodálatos ember! Szívből kívánom, hogy boldog élete legyen! Köszönöm a történetet!

  Válasz
 3. Molnár Margit
  Molnár Margit says:

  Réka története elbűvölő! Hálás vagyok, hogy hozzájutottam… Megerősít abban, hogy az agyérgörcs utáni életem milyen nagy ajándék a Jóistentől. Jobb oldali arc-szem-fül-orr bénultságommal együtt járni tudok, élek és emberekkel kapcsolatban lehetek. Ilyen állapotban is nagy ajándék az életem. Hála, hála, hála!

  Válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük